Cum sa schimbi display-ul unui iPhone 4/4S

http://d3nevzfk7ii3be.cloudfront.net/igi/qg3PXFS6CKOxV4mL.standard
Daca display-ul stricat, al unui iPhone 5, este relativ usor de schimbat, ei bine, cu varantele 4 si 4S este ceva mai complicat.

Se pare ca cei de la Apple au incercat sa ne de-a putin de furca, atunci cand au construit aceste modele, insa nimic nu este imposibil. Doar necesita mai multa munca, si mult mai multa atentie.  Deoarece, pentru a ajunge la ecranul telefonului, este nevoie sa dezasamblezi fiecare bucatie, incepand din spatele acestuia.

Nu este o treaba usoara, insa tot nu trebuie sa fi un mare geniu, pentru a avea grija de unul singur de aceasta problema.

Aici aveti cateva link-uri, de unde puteti sa va achizitiona-ti uneltele necesare pentru a lucra cu un iPhone:
Directfix ; Zeetron .

Mai jos aveti un clip din care veti intelege perfect ceea ce aveti de facut pentru a schimba display-ul. Doar urmati cu mare atentie ceea ce va va explica acest domn, iar totul va fi ok.

Share on Google Plus

About Doru Somcutean

Hello, my name is Somcutean Doru and I'm from Romania.

I really like to read reviews and see what's new about technology, on D-BLOG I share with you articles/reviews that I find interesting. I also write some reviews in romanian...

My second blog is D-NEWS , here are some movie reviews , my favorite songs or clips that I like...is more like a personal blog...so please don't get in because you'll get really bored.

I hope you like it!

0 comentarii:

Post a Comment