Conectoo newsletter!

http://www.conectoo.ro/wp-content/uploads/2010/03/conectoo-logo-cmyk.jpg?1d98d6


Auzim tot mai des afirmatii de genul : Conectoo te ajuta sa trimiti rapid newslettere si e-mail-uri  tranzactionale.


 Intrebarea mea pertinenta este urmatoarea: Oare , stim cu totii ce e acela un newsletter   si cu ce ne ajuta?  In mare parte, e posibil sa stim deoarece sunt din ce in ce mai multi internauti pe   metru patrat. 


Potrivit unui studiu, in Romania exista peste 9.700.464 utilizatori de internet, dintre care   peste 6.500.000 au o adresa de e-mail.  


 In primul rand, pentru a-l folosi trebuie sa stim ce este un newsletter. Asadar, poate fi tradus ca “o   scrisoare de instiintare” (news=stire,letter=scrisoare). Prin urmare, l-am putea defini ca o scrisoare   electronica, primita periodic ce cuprinde informatii, stiri, anunturi cu privire la un anumit domeniu.  


In al doilea rand, de retinut este faptul ca folosind Conectoo vei putea face toate aceste lucruri intr-un   mod facil. Trimiterea de newslettere nu a fost niciodata atat de simpla ca acum. 


Aplicatia Connectoo   poate fi accesata de orice persoana din orice companie,fie ca vorbim de companii aeriene sau   farmaceutice. 


Conectoo stie sa-si motiveze destinatarii carora le trimit aceste newslettere, prin simplu   fapt ca stiu sa scrie inteligent si sa le capteze atentia.  


Si nu in ultimul rand,trebuie stiut ca aplicatia Conectoo utilizeaza diverse sisteme de securitate pentru   a nu oferi informatii personale in scop promotional fara permisiunea dumneavoastra. 


Abonatii se pot   dezabona oricand de la newsletter , in fiecare e-mail fiind un link in aceasta privinta.



Va recomand : Conectoo.ro

                                 Newsletter Software 
Share on Google Plus

About Unknown

0 comentarii:

Post a Comment