Decoreaza-ti casa cu obiecte vintage si retro de la Retroboutique!

http://www.mrwallpaper.com/wallpapers/vintage-love-art.jpg



Ceasul de perete a aparut acum 300 de ani, odata cu dezastrul maritim din insulele Scilly, in urma caruia au murit 1400 de marinari care nu au avut un instrument de masurare a timpului. 


Mai intai s-a inventat cronometrul marin, iar apoi ceasul de perete de azi, acesta fiind urmasul cronometrului marin. Abia dupa 200 de ani, ceasul de perete a devenit accesibil tuturor, odata cu inventarea cristalului de cuart care a redus substantial costurile. 


De atunci, ceasurile de perete au devenit elemente de baza in decorarea locuintelor.  Un ceas de perete retro isi va pune intotdeauna amprenta asupra timpului.


Pe langa ceasurile de perete, ramele foto sunt la fel de nelipsite in decorarea locuintelor. Pentru adeptii sau mai bine zis, adeptele stilului shabby chic care este un stil mai feminin, se gasesc rame foto in nuante pastelate si motive florale.


 Acest stil nu este nicidecum unul modern, ci unul mai “scorojit”. Ramele foto din polirasina cu un aspect asimetric  si un contur sofisticat confera o nota aparte.


 Retroboutique stie ca toate aceste aspecte retro vor reinvia amintiri si povesti uitate, poate.   


Va recomand: Ceasuri de perete ieftine

                               Click aici, { Rame Foto }
Share on Google Plus

About Unknown

0 comentarii:

Post a Comment