Top 10 aplicatii si jocuri pentru Windows Phone

Azi am sa va prezint un mic top facut de catre mine, care va contine aplicatii si jocuri pentru Windows Phone pe care eu le gasesc folositoare.

Este doar ceea ce folosesc eu, ce mi se pare folositor si ce cred ca orice telefon ar trebui sa aiba. Detin un Nokia Lumia 820, sunt foarte multumit de performantele lui si de ceea ce ofera. Aplicatiile si jocurile sunt folosite pe acest model, asa ca nu stiu cum vor rula pe altfel de modele.

Asadar, sa incepem:

10. Shazam

Shazam

Este aplicatia care identifica muzica din jurul dumneavoastra. Ori de cate ori auzi o melodie care-ti place, doar trebuie sa apesi butonul Shazam iar el va incepe cautarea. Desigur, necesita conexiune la internet.

Desi este o aplicatie extrem de populara, mie unul nu mi-a lasat o impresie foarte placuta. Deoarece, atunci cand il pornesc are nevoie ca sunetul sa se auda cat mai de aproape. De exemplu, ma aflam la 5 metri de TV, sunetul acestuia era la un nivel mediu, iar acest program tot nu a reusit sa gaseasca melodia. Insa merita sa-l aveti, in caz de orice.

DOWNLOAD

9. AccuWeather - Weather for Life

AccuWeather - Weather for Life 

O aplicatie necesara pentru orice smartphone. Intotdeauna ai nevoie sa stii cum este vremea inainte de a iesii din casa. Aceasta aplicatie ofera tot ceea ce te poate interesa despre vremea de unde locuiesti. De la viteza vantului, vizibilitatea si umiditate, pana la ora exacta a rasaritului si al apusului.


8. Minion Rush

Minion Rush 

Jocul preferat al copiilor, in mod special. Datorita culorilor vi si sunetelor amuzante, Minion Rush iti atrage atentia de indata. Personal , mi s-a parut un joc grozav la inceput, insa dupa doar cateva zile mi-a perit cheful, pentru cineva de varsta mea isi pierde magia cu cat joci mai des. Insa dupa cum spuneam, este cel mai bun joc pentru un copil.

DOWNLOAD


7. Nokia Camera

Nokia Camera

Una dintre cele mai bune aplicatii de la Nokia. Aceasta iti transforma simpla camera intr-un aparat foto mai mult decat bun. Ofera o multime de functii pentru camera, de transformari, moduri care pot sa fie reglate, si multe altele. In acelasi timp ruleaza foarte usor si repede, astfel oricine este posibil sa surprinda momentul dorit in mai putin de 2 secunde.
Aceasta aplicatie poate fi descarcata numai prin aplicatia  Lumia System Updater, de unde se pot descarca multe alte aplicatii si update-uri folositoare.


 
6. Facebook

Facebook 

Aici nu este nevoie de nici o explicatie, daca doresti sa fi conectat la profilul tau facebook tot timpul, ai nevoie de aceasta aplicatie. La fel si cu Twitter, Google+, Yahoo!, Hotmail, Instagram, YouTube, etc...



5. Viber
 
 Viber 

Viber in opinia mea este cea mai buna aplicatie de genul acesta din Windows Store. Chiar daca WhatsApp este mult mai cunoscut, inca nu iti perminte sa suni online o alta persoana, ci doar sa ii scrii mesaje. Pe cealalta parte, Skype ofera aceste lucruri, insa ai nevoie de un cont Microsoft pentru a te loga, lucru care deranjeaza pe multi dintre utilizatori. Viber este foarte usor de folosit, are o multime de emoticoane si functioneaza excelent.



4. Camera360

Camera360 

Camera360 este o aplicatie de top pentru camera oricarui telefon. Desigur, necesita un sistem mai bunicel pentru a rula la performante maxime si pentru a nu se bloca, insa este o aplicatie de exceptie. Ofera cadre, lumini si multe alte lucruri care iti produc o placere ascunsa atunci cand incerci sa faci o fotografie. Mai multe despre aceasta aplicatie poate fi gasit in acesr REVIEW  si daca sunteti interesati sa vedeti cat de bogat este acum creatorul acestei aplicatii  click AICI.



3. Six Guns

Six-Guns 

Este cu siguranta unul dintre cele mai bune jocuri atat din Windows Store, cat si de la Gameloft. Inca nu am reusit sa ma plictisesc sau satur de el, contine foarte multe nivele, arme ba chiar ai si calul tau personal. Trebuie sa omori cowboy , indieni dar si zombii si vrajitoare. O combinatie amuzanta, care ofera o multime de amuzament, dar in acelasi timp si o stare de frica. 
Recomand cu placere acest joc!



2. Lock & Hide
 
Lock & Hide 
 
O aplicatie indispensabila pentru orice smartphone, dupa parerea mea. Chiar daca ai parola la telefon, oricine trece de ea iti poate umbla prin lucrurile personale. Aceasta aplicatie ofera avantajul de a ascunde intr-un cufar virtual tot ceea ce tu doresti. Poze, fisiere, informatii, poti sa le adaugi in "cufar" sau sa le criptezi. Iti creezi o parola iar de cate ori vei dori sa iesi din aplicatie , aceasta iti aminteste sa blochezi "cufarul".
 
 
1. HERE City Lens
 
 HERE City Lens 
 
Fara nici un pic de indoiala, aceasta aplicatie este una extrem de folositoare. Nu conteaza unde te-ai afla in lume, cu aceasta aplicatie vei gasi cel mai apropriat magazin, restaurant, centru cultural sau orice altceva ce te inconjoara. Am ramas uimit cand am vazut ca pana si magazinul din coltul strazii, un Non-Stop care se afla intr-o camaruta, pana si acesta este vazut de aceasta aplicatie. Te surprinde intr-un mod foarte placut si este de foarte mare ajutor pentru orice turist sau om lipsit de inspiratie.



Share on Google Plus

About Unknown

0 comentarii:

Post a Comment