Cum sa castigi bani online

Ai un blog? Ti-ai dori sa iti aduca cel putin un mic profit?

Ei bine, in aceasta postare am sa va prezint cateva metode prin care ati putea castiga bani de un suc, sau cine stie, poate ceva mai mult.

In primul rand, trebuie sa fiti constienti de faptul ca nu orice blogger castiga bani din blogul sau. Unii prefera sa ramana la stadiul de jurnal online, unde acestia isi expun doar gandurile, dar si cei care incearca sa isi monetizeze blogul au un drum lung de batut pana sa ajunga sa poata sa traiasca din acesta. Totul depinde in mare parte de continutul blogului tau, de calitatea informatiei pe care o transmiti dar in egala masura si de felul in care iti promovezi munca.

In al doilea rand, este limpede faptul ca pentru a avea un rezultat trebuie sa depui un efort. Asadar, pentru a optine un profit de pe urma blogului tau, trebuie sa aloci un anume timp blogului. Daca vei aloca o ora pe saptamana acestuia, nu avea asteptari prea mari.

Acestea fiind spuse, mai jos veti gasi enumerate cateva dintre metodele de a castiga bani prin blogging.

1. Google Adsense

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/t1.0-9/579690_10150676063226284_1615186398_n.jpg

Oricine din mediul online care nu se afla doar in deriva pe internet, cunoaste programul de afiliere de la Google, "Adsense". Toata treaba este foarte simpla, iti faci cont in programul lor, ei iti ofera bannere pe care tu sa le postezi pe blogul/site-ul tau, iar pentru fiecare click vei primi o suma fixa de bani. Totul merge usor, insa programul acesta da dovada de o strictete imensa, asa  ca ar fi bine sa cititi regulile si conditile inainte de a intra in el.


2. BlogAwards

Blog Awards

Este una dintre cele mai bune metode de a castiga bani, pentru bloggeri din Romania. Trebuie doar sa participi la campanii, sa respectand cerintele si incercand sa iti dai toata silinta pentru a crea un articol de promovare excelent, si ai sansa sa castigi. Premiile constau in bani, obiecte, vouchere sau chiar excursii.


3. Profitshare

 

O metoda foarte simpla de a adauga reclame si a fi platit pentru indeplinirea fiecarei cerinte pe care advertiserul o are. Este usor sa lucrezi cu acest site, insa profiturile nu sunt mari, acestea pot sa creasca intr-un ritm foarte lent.


3. 2Parale

http://www.iaa.ro/images/upload/articles/6981-4.jpg 

 
 Bazat pe acelasi principiu, precum Profitshare, 2Parale ofera din nou o sansa celor dornici de a castiga bani din site-ul/blogul lor, prin advertising. Este simplu de folosit, si castigurile vor fi in functie de traficul site-ului tau si de indeplinirea cerintelor impuse de catre advertiser.

4. ClickBank



Dupa cum sugereaza si numele, site-ul acesta te plateste pentru click-uri. Tu vei posta bannerele oferite de catre ei, iar click-ul fiecarui utilizator al site-ului tau pe acel banner, va insemna un anumit profit pentru tine.
Din proprie experienta, marturisesc ca acest site nu mi-a adus nici un profit, insa este un spam-er nemaipomenit.

5. Amazon

http://technicalblogging.com/wp-content/uploads/2012/06/amazonassociates.png
Cu totii cunoastem Amazon, e unul dintre cele mai mari site-uri de vanzari/cumparari din lume. Cei de la Amazon au conceput acest program, 'Amazon Associates' impuscand 2 iepuri dintr-o lovitura. Ei devenind si mai cunoscuti, prin fiecare reclama afisata pe orice site sau blog din lume, si facand si un profit din vanzarile in crestere. Amazon ofer 10% din valoarea fiecarui produs pe care reusesti sa-l vinzi prin reclame.


Cam atat deocamdata, desigur ca exista o multime de alte programe de afiliere, insa eu le-am folosit doar pe acestea pana acum.

Share on Google Plus

About Unknown

0 comentarii:

Post a Comment