BlogSpring iti ofera un Allview P6 Energy



blogSpring

Nu ai auzit inca de BlogAwards? Ei sunt un site romanesc care prin intermediul campaniilor si concursurilor fac legatura intre bloggeri si companii din Romania. Tot ei organizeaza in perioada aceasta BlogSpring. O campanie in cadrul careia ai sansa sa castigi un super telefon dar si sa participi la multe alte campanii. 

Treaba este foarte simpla, trebuie sa ai un blog ca sa poti sa participi, nu conteaza nisa in care te incadrezi. Pe site-ul BlogAwards vei gasi o multime de campanii printre care si blogSpring. Trebuie doar sa te inscrii cu un articol pe o tema data, respectand cateva conditii simple si BAAM, te trezesti cu un premiu.

Intr-o alta ordine de idei, voi ati remarcat expansiunea de care are parte Allview in ultimele luni de zile? Luand in considerare faptul ca este si o firma romaneasca, sunt mai mult decat convins ca aceasta companie  este unul dintre motivele pentru care ma bucur ca traiesc in Romania. 

Ei au ajuns sa concureze cu liderii de pe piata de smartphone-uri intr-un timp fenomenal de scurt. Daca esti pasionat de tehnologia de ultima ora, Allview iti ofera tot ceea ce iti doresti. Ca de exemplu acest minunat telefon super inteligent, dotat cu mai mult decat o duzina de lucruri care-ti stranesc interesul. 

Allview P6 Energy este un device de top la un pret foarte accesibil. Arunca o singura privire peste specificatiile telefonului si iti garantez ca vei ramane impresionat, in special daca esti un techhunter la fel ca si mine.
 
De ce il vreau? Pe scurt, telefonul este dual-sim, are un procesor Cortex A7 Quad Core de 1.3 GHz  cu o memorie de stocare de 8 GB, 1 GB de RAM, o camera principala de 8 MP si cea secundara de 2 MP. Un display de 5 inch, IPS LCD HD cu o rezolutie de 1280 x 720, protejat de Gorilla Glass 3. Toate acestea rulate de un sistem de operare Android 4.4.2 KitKat. 

Da, multe detalii tehnice, insa lucrurile cu adevarat impresionante incept doar acum. P6 Energy are o baterie de 5000 mAh, adica cu un use normal de internet, jocuri si vorbire te tine in jur de 3 zile bateria. Colosal de-a dreptul, si asta nu e tot. Mega-Phone-ul vine insotit si de tehnologia OTG, prin care poti sa incarci si bateria unui alt telefon. (Benefic atunci cand telefonul prietenei tale ramane fara baterie, iar ea fara Facebook)

Asadar, daca esti si tu pasionat de tehnologie si ai un blog, participa in campania blogSpring si vei avea sansa sa-mi furi premiul. Nu rata aceasta ocazia!


Apropo, tu de ce ti-ai dori un smartphone ca si acesta?

Share on Google Plus

About Unknown

3 comentarii: