Haine pentru toti oamenii

Stim foarte bine ca iarna se poarta foarte mult pantaloni. Pantalonii negri de obicei sunt la mare cautare. In ultimul timp am vazut ca cei care ii cumpara vor sa vanda in cantitate foarte mare astfel incat au redus preturile. Nu conteaza ca au scazut preturile, pentru ca este in favoarea clientului, dar daca suntem mai multi care cumpara asemenea blugi sau pantaloni negri, atunci este o situatie de win-win. 

Atat clientul castiga, caci da o suma de bani mai mica pentru o pereche sau doua, depinde cate vrea el sa-si cumpere, dar si pentru firma pentru ca vinde foarte mult. De asemenea, am vazut ca se mai poarta si genti de firma care, ce-i drept pentru femei conteaza foarte mult. Indiferent ca este vara, primvara, toamna sau iarna, acestea poarta gentile aproape in fiecare zi. 

Problema pentru unii care vor sa-si vanda marfa ar fi ca si pretul sa fie mai mic. Insa, unii nu stiu ca daca ai pune un pret mai mic ai putea sa vinzi si mai multe si veniturile ar fi si mai mari. In cazul in care sunteti interesati, puteti sa vizitati haine online Wardrobe B pentru a vedea preturile si pentru a va comanda hainele care va plac.



Share on Google Plus

About Jucarii

Jucarii pentru copii

0 comentarii:

Post a Comment