Laptop-Direct.ro imi salveaza prietenul

Tastatura Laptop - Baterie Laptop - Incarcator Laptop

Stim cu totii ca prietenul cel mai bun al omului este cainele, insa pentru mine nu sta asa treaba.

 Da iubesc cainii, insa prietenul meu cel mai bun, de cativa ani incoace,  este laptopul meu, sau Satellite cum imi place sa-i spun. Ii spun asa nu doar pentru ca  face parte din gama de la Toshiba "Satellite", dar si pentru ca face parte din viata mea de mai bine de 4 ani, si a fost precum un satelit prin care am comunicat in lumea online.

Acesta a fost langa mine si la bine si la rau. Am trecut prin incercari grele impreuna, si m-a ajutat sa invat ce inseamna mediul online, si multe alte lucruri. El mi-a aratat o alta fata a lumii pe care inca simt ca nu am descoperit-o in intregime.

Toate au fost bune si frumoase, insa odata cu trecerea timpului, si bunul meu prieten a imbatranit. Sunt foarte mandru de el, a rezistat in tot acest timp la foarte multe schimbari, la multe socuri, lovituri, indiferent de vreme Satellite a fost langa mine tot timpul. Dar acum ma aflu la o rascruce de drum. Anii si-au pus amprenta, chiar daca nu in mare masura, dar si-au pus-o asupra prietenului meu.
Baterie Laptop Toshiba Satellite Pro L40-135 10.8 V
De exemplu, inima lui, sau cum altora le place sa-l numeasca, "baterie", este pe duca. De mai bine de un an scoate niste sunete foarte stranii, si nu doar sunete, insa si un barait insuportabil. A ajuns intr-un stadiu in care, chiar daca nu este pornita nici o aplicatie , plamanul sau baraie neincetat. Aceasta este doar una dintre probleme, o alta problema este display-ul, functioneaza foarte bine, culorile se vad la fel de pronuntate, insa de putina vreme i-a aparut o mica bulina neagra aproape de centrul display-ului. Acesta este un alt semn ca Satellite al meu are nevoie de asistenta.

In una din zilele acestea, stateam pe ganduri, incercam sa pun in balanta motivele pentru care se merita sa-mi cumpar un nou laptop, sau sa investesc in noi piese pentru Satellite. Dupa o scurta cautare pe internet, balanta era inclinata in favoarea cumpararii unui nou laptop, vazand preturile uriase pentru piesele de care am nevoie. Avand in vedere lucrurile care ma leaga de prietenul meu, si fiind un sentimentalist, am zis sa mai arunc o privire pe internet , inainte de a ma decide, iar asa am gasit magazinul Laptop Direct.

Vazand preturile mici, plus reducerile pe care acestea le au, nu am mai stat pe ganduri si am comandat de indata plamanul nou de care are nevoie Satellite si tastatura.
Tastatura Laptop Toshiba Equium L300 Argintie
Sunt foarte multumit de alegerea facuta, Laptop Direct mi-a aratat ca exista si alta solutie, nu doar inlocuirea unui obiect, iar datorita calitatii produselor si vitezei cu care lucreaza acest magazin online, Satellite este ca si nou.


Share on Google Plus

About Unknown

1 comentarii:

  1. Cei de la www.laptop.direct.ro au o strategie de marketing pacalitoare. Eu am cumparat un SSD, insa pe site nu specifica Makerul si Modelul, doar ca te duce cu vorba ca ar fi compatibil cu laptopul tau, indiferent de marca laptopului tau, ele sunt comapatibile cu toate modele si marcile. Asa ca atunci cind am primit SSD-ul respectiv am constatat ca era cu 40% mai scump fata de acelasi model comercializat pe alte situri....asa ca atentie la ofertele otravite ale celor de la laptop-direct.ro

    ReplyDelete