Vanzari in Bucuresti

Cum piata imobiliara este intr­o continua dezvoltare, iar cum cu fiecare zi ce trece, clientii  devin tot mai pretentiosi, inainte de a angaja un agent imobiliar, indiferent ca este vorba de  una sau mai multe locuinte, e bine sa va asigurati ca ati facut alegerea corecta.  Desi in ultimii ani serviciile oferite de agentiile imobiliare s­au imbunatatit considerabil,  exista inca prejudecati legate de modul lor de lucru. Tranzactiile imobiliare pot fi dificile, iar  daca nu stii foarte bine ce faci, ai putea ajunge sa cheltuiesti mai multi bani decat ai avut  initial in buget. Aceste tranzactii imobiliare de multe ori sunt atat de placute, mai ales daca  te hotarasti sa iei un apartamente noi direct de la dezvoltator.

Predarea documentelor unui  agent imobiliar profesionist si instruit te poate ajuta sa eviti o multime de probleme cu  birocratia. Avand un agent imobiliar profesionist de partea ta, te poate ajuta sa respecti  deadline­urile si sa eviti greselile costisitoare. Desi exista multi agenti imobiliari care  lucreaza part­time, este recomandabil sa alegi unul cu program full­time. Daca alegi o  persoana care se ocupa de tranzactiile imobiliare numai la sfarsit de saptamana sau  cateva zile pe saptamana, risti sa pierzi multe oportunitati care apar pe piata pentru  vanzari de apartamente Bucuresti. Este destul de dificil ca un agent imobiliar sa aiba  cunostinte vaste pentru toata gama de imobiliare. Ei se specializeaza pe o anume  categorie dintr­o anumita zona. Asa ca, daca vrei o casa, sau apartamente in sectorul 5  degeaba aplezi la agentul a carui baza de date contine in proportie de 90%, spatii  comerciale.  Ca in orice alta relatie de afaceri, agentul imobiliar ar trebui sa fie cineva cu  care sa te simti confortabil.

El sau ea ar trebui sa fie increzatori, sa comunice usor, si sa  fie de incredere. Aceasta persoana va juca un rol important in viitorul tau sau al afacerii  tale, de exemplu, terenurile intravilane care s­au ieftinit cu aproape 80% in ultimii patru ani,  iar cumparatorii cauta suprafete mici, astfel incat e bine sa te asiguri ca angajezi pe  cineva care are o intelegere clara a obiectivelor tale. E bine sa cauti un agent de incredere  si sincer, care este un bun negociator si care poate comunica foarte bine. De asemenea,  el ar trebuie sa raspunda promt la emailuri si telefoane.  Ca majoritatea afacerilor, si lumea imobiliara s­a mutat pe internet. In zilele noastre,  proprietatile se tranzactioneaza rapid, astfel incat profesionistul imobiliar trebuie sa fie  intr­o permanenta comunicare cu Internetul.
Share on Google Plus

About Jucarii

Jucarii pentru copii

0 comentarii:

Post a Comment