QuickMobile + ProfitShare = $

QuickMobile

Stiati ca portofoliul QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internationale premium?


Stiu, impresionant, mare mi-a fost mirarea sa descopar ca aceasta companie este si una romaneasca. Una de top mai bine zis, care a reusit ca intr-un timp foarte scurt sa ajunga printre liderii de piata in materie de produse IT vandute online in Romania.

Nu ai inteles deja cu ce se ocupa QuickMobile? La o simpla aruncare cu privirea pe site-ul lor vei gasi cele mai noi device-uri la preturi extreme, pe bune, extrem de mici. Incepand cu smartphone-uri, tablete, smartwatch si multe altele. Orice smartphone are nevoie si de accesorii corect? Ei iti ofera o gama variata de accesorii care se potrivesc perfect cu device-ul tau, fie el tableta, smartphone sau orice tip de gadget.
Smartwatch moto 360 piele gri

Profitshare va suna cunoscut? Daca nu, dati-mi voie sa va explic foarte pe scurt cum sta treaba cu ei: Acestia sunt o retea de afiliere online, prin intermediul careia orice small business online are sansa sa creasca, prin promovare online si multe alte metode. 

Ei bine, se pare ca cele doua companii lucreaza impreuna acum, iar acest lucru inseamna un singur lucru, bani. Da, colaborarea dintre ei inseamna profit, acest profit in mod traditional mergea doar in buzunarele celor doua firme, insa acum, o parte din acel profit poate sa mearga si in buzunarul tau sau al meu. Oricine doreste sa promoveze QuickMobile în Profitshare are acum ocazia sa castige niste bani.


QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux.Prin urmare, daca doresti sa ai un profit de pe urma blogului sau site-ului tau, ai acum sansa sa promovezi un brand de renume, serios si de top. 

Eu am sa promovez QuickMobile prin Profitshare, tu ce mai astepti?
Share on Google Plus

About Doru Somcutean

Hello, my name is Somcutean Doru and I'm from Romania.

I really like to read reviews and see what's new about technology, on D-BLOG I share with you articles/reviews that I find interesting. I also write some reviews in romanian...

My second blog is D-NEWS , here are some movie reviews , my favorite songs or clips that I like...is more like a personal blog...so please don't get in because you'll get really bored.

I hope you like it!

0 comentarii:

Post a Comment